mammatillthor.blogg.se

En blogg om allt såsom mammalivet, tankar, dagens händelser, mat och bak etc.

Rå kass på att blogga

Allmänt, Tankar, Thors framsteg Permalink0

Hejsan!


Det var ett tag sen jag skrev här. Minns inte ens vad det sista handlade om. Hursomhelst så rusar tiden iväg. Thor började gå när han var 10 månader och 3 veckor. Helt galet. Bara sådär från ingenstans. Så nu är det fullfart hela tiden här hemma. Jag har lite ångest över att det bara är ca 1 månad kvar tills han börjar förskola och jag börjar jobba. Det känns så konstigt. Från att ha varit hemma med honom 24/7 till att inte få träffa honom på dagarna utan någon annan ska ha hand om honom. Jag undrar hur det kommer att gå. Det bästa med Thor är ju att han älskar barn. Och när han lärt känna de vuxna så blir han förälskad i dem oxå. Så jag tror att det kommer att bli bra.

Jag har gjort ett val helt och hållet nu. MEN bara pga personalen. För att dom vill att jag kommer tillbaka och styr upp. Vi får se hur det känns när jag väl börjar jobba. Jag blev lite bitter igår. Och det är något jag kommer att kriga för när jag väl börjar igen.

Tänk att Thor fyller 1 år snart. Tänk att för ett år sen låg han i min mage och jag var höggravid. Jag minns det som igår. Jag minns allt. Jag minns när jag låg där och krystade ut honom. Hur det kändes. Och det gjorde inte så ont som alla sa. Jag satt och kollade igenom bilder på honom igår och fick lite ont i hjärtat. Vad fort det har gått. De sa att första tiden går fort men att det skulle gå så här fort hade jag ingen aning om. ♡ o helgen fick jag faktiskt en längtan efter att vara gravid igen. Att få en till liten knodd. Ett syskon till Thor. MEN det kommer längre fram i tiden haha.

Det här med mat rullar på för honom men han har fortfarande svårt för bitar ibland. Så jag kommer backa lite med det. Iallafall större bitar. Blev rädd för nån vecka sen då han satte i halsen men jag höll mig lugn. Men inombords grät jag. Hade hjärtat och Thors gudföräldrar här oxå så kände mig lite lugnare för det. Hade jag varit själv hade jag nog fått panik. Han kommer att lära sig med tiden och speciellt på förskolan. Mat är inget jag stressar med. O han äter fortfarande ersättning till o från speciellt direkt han vaknar o när han ska sova. Välling är inte utav intresse och hipp 2 ratade han. Så vi kör fortfarande 1an. Men han äter ju gröt varje dag oxå så han får i sig järn.

Gud vad jag babblar om ingenting. Hoppas ni alla mår fin fint. Så hörs vi när vi hörs. Ska väl försöka bli bättre på att skriva ;)


Till top