mammatillthor.blogg.se

En blogg om allt såsom mammalivet, tankar, dagens händelser, mat och bak etc.

Long time no see👎

Allmänt, Tankar, Thors framsteg Permalink0

Nu var det ett tag sen jag skrev här.


Vad har hänt? Ja, vi listade ut varför rumpan var så röd (inlägget under) inte enbart för flödet han hade utan det var av våtservetterna. O Marathon bajset var pga tänder gissar vi på. Hans två övre framtänder har typ vuxit ut helt. Han har även kommit på hur man tar sig ner ifrån våran säng och soffan. Rumpan först! Han är skit snabb när han kryper och namngivning har skett. Super mysigt ❤ han har även börjat somna i sin egna säng. Äter hos oss sen läggs han där o så röjer han lite o tvärslocknar. Idag Tog han även sina 3 första steg. 10 månader gammal. Duktig älskling ❤ vad mer har hänt? 🤔 han är jäkligt duktig på att snacka, äta, skratta o snubbla runt 😅 får se om jag kommer på mer. Han utvecklas så fort just nu att jag inte riktigt kommer ihåg allting! En sak som jag tkr är så gulligt är att han alltid vinkar hejdå till sin pappa när han går till jobbet o så snackar han samtidigt. Och ja juste han har blivit mer o mer pappig. Så fort han kommer hem så är det pappa som gäller 😍

Om 1.5 månad börjar Thor på förskola. Vad hände? Det var ju 4 månader nyss? 😭 tänk att jag ska gå tillbaka till jobbet oxå. Känns både kul o skit tråkigt. Vill ju alltid vara hemma med min lilla kille. Sen måste jag besluta en sak..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Men jag kände bara för att blogga nu när jag har tiden. Thor sover o Johan är o hjälper gluggen att bygga ett förråd.

För er som hängt med ett tag så tänkte jag även säga att jag o Ida har träffats ett x antal gånger nu o det känns riktigt bra. Vi var ju ändå jäkligt tighta förut. O Ja..  på nått sätt känns det som att vi liksom aldrig varit ifrån varann..

Hursomhelst.. Jag vill avsluta med att säga att jag känner mig så lyckligt lottad med allt just nu. Världens charmigaste o klumpigaste son och världens bästa pojkvän. Fina vänner, gamla som nya och den stora underbara familjen. ❤


Till top